New Profesional Consult 930 x 122

cinema bucurești

„ELVIS ÎN TURNEU”, LA CINEMATOGRAFUL „BUCUREȘTI”

„Elvis în turneu”, la Cinematograful „București”. Duminică, 24 noiembrie 2019, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” piteștenii vor putea urmări filmul american „Elvis în turneu”. Regia îi aparține lui Robert Abel, în rolul principal jucând chiar legendarul Elvis Presley.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Este un film documentar muzical realizat de studiourile MGM în 1972, fiind ultimul dintre filmele cu Elvis Presley lansate înaintea morţii celebrului cântăreţ, în 1977.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Filmul, care fost recompensat cu un Golden Globe, îl urmăreşte pe Elvis Presley într-un turneu prin 15 oraşe din S.U.A. în aprilie 1972, dar conţine şi imagini de arhivă din apariţiile lui Elvis în „The Ed Sullivan Show” şi imagini de la repetiţiile dinainte de turneu.

De asemenea, în film veți putea vedea şi un interviu de 40 de minute în care regele rock’n’roll-ului povesteşte despre viaţa şi cariera sa. Un aspect controversat a fost nemulţumirea managerului cântăreţului faţă de includerea în film a unei scene care ironiza cariera de actor a lui Presley.

Printre cei care au contribuit la realizarea acestui film documentar se numără regizorul Martin Scorsese, care a coordonat montajul.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achiziționate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

Precizăm că sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la Cinema „București” nu va rula niciun film, pentru că în incinta Centrului Multifuncțional va avea loc festivalul național de muzică lăutărească veche „Zavaidoc”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90