930×122 CAPRA 5

cinema bucurești

SEARĂ DE FILM LA CINEMATOGRAFUL „BUCUREȘTI”

Diseară, de la ora 18, la cinematograful piteștean „București” va fi difuzat filmul „SAF”. Regia este semnată de Ali Vatansever. Rolurile prinicipale sunt interpretate de Erol Afsin, Saadet Aksoy și Onur Buldu.

Citiți și: În premieră, la Pitești! Nu rata!

„SAF”, o coproducție Turcia, Germania și România, prezintă viața din districtul Fikirtepe din Istanbul. Transformarea urbană distruge comunitățile sărace, iar refugiații sirieni se adăpostesc în clădiri abandonate.

Kamil și soția lui, Remziye, riscă să își piardă casa. Rămas fără un loc de muncă, Kamil este nevoit să accepte, în secret, să lucreze pe un șantier. Pe lângă faptul că astfel îi ia locul de muncă unui refugiat sirian, angajatorul lui este chiar compania care distruge zona în care locuiește.

Citiți și: Filmul „Libertate” al lui Tudor Giurgiu, la Cinema „București”

Oprimarea și anxietatea – atât în cartier, acolo unde se teme să nu fie descoperit, cât și la lucru, unde a acceptat salariul mic pe care îl primesc refugiații – îl schimbă treptat. Când Kamil dispare din senin, soția lui trebuie să se confrunte cu consecințele faptelor lui, care nu par să corespundă cu omul pe care îl cunoștea ea. Dar Remziye refuză să cedeze.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achizionate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3