Donaris 930 x 122

egora

FILM ÎN GENUL „URZEALA TRONURILOR”, TURNAT (ȘI) ÎN ARGEȘ

Regizorul Andrei Chiriac filmează în această perioadă trilogia „Egregora: Comoara pierdută”, un film plin de aventură și mister, în stilul „Urzeala Tronurilor”. Pelicula vorbește despre comoara ascunsă a dacilor, lumi antice necunoscute, filosofii și religii de mult uitate, notează Ziare.com.

Citiți și: FILM ISTORIC DE COLECȚIE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Producția se filmează în unele dintre cele mai frumoase și emblematice locuri din România. Filmările au început în 2018, iar în final vor fi 36 de episoade, împărțite în trei serii a câte 12 episoade. Au fost turnate deja secvențe în locuri precum Munții Piatra Craiului (Argeș), Cazanele Dunării, Sfinxul, Peștera Ialomicioara, Valea Obârșiei, Lacul Bâlea.

Din distribuție fac parte deocamdată actori precum Maia Morgenstern, Gelu Nițu, Ștefan Velniciuc și Daniel Nuță.

Citiți și: (VIDEO) „CĂRTURAN” ARE PROIECȚIE SPECIALĂ ÎN MIOVENI

Andrei Chiriac este un regizor român care a fost inițiat în lumea filmului în 1992, la școala de cascadorie a lui Szobi Cseh. A studiat cursuri de regie, scenaristică și film în America, la Școala de Arte Vizuale din New York. Este cunoscut publicului pentru filmul „Istorii despre Vlad Voievod Draculea” (2015).

Sursa Foto: Ziare.com

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441