Donaris 930 x 122

catrinel dănăiață

SEARĂ DE FILM LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Seară de film la Cinema “București”. La cinematograful “București” din centrul Piteștiului va rula astăzi, de la ora 18, filmul românesc ,,Dublu” (2016).

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Filmul este regizat de Catrinel Dănăiaţă. Regizoarea, originară din Pitești, va fi prezentă la proiecţie pentru a dialoga cu publicul din sală, anunță conducerea cinematografului.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Drama ,,Dublu” spune povestea lui George, un arhitect de succes, implicat într-o relaţie de dragoste aproape eşuată.

Pelicula a fost nominalizată la Premiile GOPO din anul 2017 pentru „Cel mai bun actor într-un film de lungmetraj ficţiune” – Bogdan Dumitrache, „Cea mai bună imagine (lungmetraj)” – Pătru Păunescu” și „Cel mai bun film de debut (lungmetraj)”.

Preţul unui bilet de intrare este de 6 lei.

Amintim că cinematograful “București” a fost redeschis publicului pe 20 mai 2018 (amănunte despre redeschiderea oficială, program și prețurile biletelor, AICI).

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3