930 x122 grota rece

capernaum

FILM EMOȚIONANT LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Sâmbătă, 7 septembrie 2019, de la ora 18, la cinematograful de artă „București” din centrul Piteștiului va fi difuzat un film excepțional: „Capernaum”, o coproducție Liban-SUA.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Regia este semnată de Nadine Labaki, în rolurile principale jucând Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole, Kawsar Al Haddad și Fadi Yousef.

Filmat în haoticele cartiere din Liban, „Capernaum” prezintă povestea inspirațională, dramatică și emoționantă până la lacrimi a unui băiețel libanez care se luptă să supraviețuiască unui destin copleșitor.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Protagonistul debutant Zain Al Rafeea, un refugiat sirian fără vreun fel de experiență actoricească, joacă magistral rolul acestui băiețel libanez (Zain) care fuge de părinții săi neglijenți, ajungând să-și poarte singur de grijă, până când găsește adăpost în șubreda casă a lui Rahil (Yordanos Shiferaw), o refugiată etiopiană, și a bebelușului ei, Yonas (Boluwatife Treasure Bankole).

Zain își va da părinţii în judecată pentru „delictul” de a-l fi adus pe lume.

Zain Al Rafeea, star-ul de 12 ani din „Capharnaüm”, a lucrat pe post curier în Beirut până în 2017, atunci când a învățat să-și scrie numele.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi. Biletele pot fi achizionate și online, de pe platforma www.bilete.ro.

Duminică, 8 septembrie 2019, la cinematograful de artă „București” nu va fi difuzat film, întrucât seara Filarmonica Pitești va organiza concert simfonic în Piața Primăriei (AICI, amănunte).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3