Donaris 930 x 122

cinema bucurești

SEARĂ ROMÂNEASCĂ LA CINEMA “BUCUREȘTI”

Seară românească la Cinema “București”. Diseară, de la ora 18, la cinematograful piteștean “București” vor rula documentarele „10:34 to Belgrade” (2016) și „Mereu pe fugă, dar nu și astăzi” (2017), ambele realizate de regizoarea Ioana Grigore (foto).

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

Ioana, o tânără de 24 de ani din Piteşti, acum studentă în anul II la masteratul de regie de film documentar de la UNATC Bucureşti, a obținut în 2016, la Istanbul International Short Film Festival, premiul pentru cel mai bun documentar cu un scurtmetraj despre bombardamentele NATO din 1999 asupra Belgradului, dar și premiul pentru cel mai bun scurt metraj documentar la GreenTech Film Festival pentru filmul „Mereu pe fugă, dar nu și astăzi”.

Ioana Grigore este unul dintre cei 12 tineri regizori de pe toate meridianele planetei selectaţi să participe, luna trecută, la un inedit workshop-eveniment de film documentar organizat de American Film Showcase, la USC School of Cinematic Arts, în Los Angeles.

Citiți și: Pitești. E gratis!

După proiecție, Ioana Grigore va susține și o sesiune Q&A, dialogând cu publicul piteștean. Prețul unui bilet este de 6 lei.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3