New Profesional Consult 930 x 122

calendarul cu povești

CRISTIAN COCEA ȘI-A LANSAT AZI CALENDARUL CU POVEȘTI

„Ce îi lipseşte volumului?”, a fost întrebarea amicală pe care Mihail Octavian Sachelarie, directorul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu”, i-a adresat-o scriitorului și jurnalistului Cristian Cocea la lansarea de astăzi a „Calendarului cu povești – 365 de personalități și evenimente care au schimbat istoria”. “Nimic! Este numai bun de cumpărat!”, a răspuns autorul fără să stea pe gânduri.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Personalităţi ale lumii, de la Cezar până la Machiavelli sau de la Stalin până la câinii cosmonauţi ai ruşilor, scriitori, asasini, sfinți sau spioni, și evenimente istorice sunt prezentate de Cristian Cocea din propria sa perspectivă într-o carte gândită ca un calendar.

„Parțial sunt aici file pe care le-am publicat în trecut într-o rubrică dintr-un ziar local, care se chema „Societatea Argeşeană”. Altele sunt de pe blogul „Povestea zilei”. Sunt și file nou-nouţe, scrise special pentru această carte.”, a precizat autorul, care este și director al Direcției pentru Cultură Argeș.

Citiți și: LANSARE DE CARTE. CHINUL FACERII ȘI REFACERII UZINEI DACIA

Prezent la lansarea de la Biblioteca Județeană din centrul Piteștiului, actorul Florin Dumitru a lecturat pentru public din cartea lui Cristian Cocea. A participat și jurnalistul Mihai Alexandrescu, bun prieten al autorului. Printre alții, la eveniment a venit și vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Constantin Polexe.

Cartea lansată azi este cea de a patra semnată de Cristian Cocea. Volumul va fi lansat și în Mioveni, la Centrul Cultural, pe 16 februarie, de la ora 16. Ca și în Pitești, intrarea pentru public este liberă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90