NOR CURIER 930X122

calendarul cu povești

AZI, ÎN PITEȘTI: CRISTIAN COCEA ÎȘI LANSEAZĂ CALENDARUL CU POVEȘTI

Cristian Cocea își lansează o nouă carte.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Scriitor și jurnalist, director al Direcției Județene pentru Cultură Argeș, Cocea vă invită să-i răsfoiți „Calendarul cu povești – 365 de personalități și evenimente care au schimbat istoria”.

Volumul are 374 de pagini de istorie tratată în mod jurnalistic, conținând întâmplări, evenimente semnificative și portrete ale unor personalități care au decis soarta istoriei. Cartea este considerată de autor drept o Wikipedie personală sau o pagină de Facebook, evenimentele istorice și personajele fiind relatate și descrise din propria sa perspectivă.

Citiți și: LANSARE DE CARTE. CHINUL FACERII ȘI REFACERII UZINEI DACIA

Lansarea va avea loc în Pitești, la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu”, astăzi, de la ora 13, și în Mioveni, la Centrul Cultural, pe 16 februarie, de la ora 16. Intrarea pentru public este liberă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90