New Profesional Consult 930 x 122

cinematografe

PRIMA PARTE A FOST UN SUCCES! RIO 2, DE AZI PE MARILE ECRANE!

Ziua de astăzi vine cu o mare surpriză, cât se poate de plăcută, atât pentru copii, cât şi pentru părinţi: va avea loc lansarea în cinematografele din România a filmului de desene animate ,,Rio 2-Bun venit în junglă!’’, care este continuarea primei părţi, apărută în anul 2011.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Cea de-a doua parte îi prezintă pe Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăind, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Jewel decide, însă, că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă. Prin urmare, îi propune familiei sale să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce se străduieşte să se integreze printre noii lor vecini, Blu începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii pentru că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

Vizionare plăcută! (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: (UPDATE/VIDEO) CÂT VA COSTA PRIMA MAȘINĂ ELECTRICĂ DACIA

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3