EcoMoto 930×122

film

DE VALENTINE’S DAY, PE MARILE ECRANE O TUMULTOASĂ POVESTE DE DRAGOSTE

14 februarie, Valentine’s day (ziua îndrăgostiţilor), vine cu o surpriză plăcută pentru cinefili. Este data la care va avea loc lansarea în România a filmului ,,Îndrăgostiţi pentru totdeauna’’.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Vorbim despre un film care prezintă o frumoasă poveste de dragoste între două personaje interpretate de Alex Pettyfer şi Gabriella Wilde.

Potrivit CinemaRx, filmul o prezintă pe Jada, o fată dintr-o familie înstărită, care a trăit în puf, dar cam izolată, cu nasul în cărţi şi departe de lumea reală. Jada se îndrăgosteşte imediat când dă ochii cu carismaticul David, care se poartă ireproşabil cu părinţii ei şi care este foarte romantic. Tatăl fetei nu crede, însă, în sinceritatea lui David, aşa că începe să-i scotocească trecutul pentru a-i afla secretele întunecate. Povestea de dragoste a celor doi este zdruncinată de încercările părinţilor fetei de a-i despărţi. (Foto: CinemaRx)

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90