930×122 CAPRA 5

geanina petrescu

VREI SĂ NU AJUNGI O PIȚIPOANCĂ? ASCULTĂ-I SFATURILE!

La 34 de ani piteșteanca Geanina Petrescu, fotomodel cu o carieră de excepţie, arată impecabil. Apelând la experiența și la bunul său gust în domeniul vestimentar, am chestionat-o pe Geanina asupra felului în care se îmbracă tinerele de acum. Care este punctul ei de vedere, unul cât se poate de avizat?

Citiți și: Cum să asortezi ghetele din piele pentru a avea o ținută interesantă?

„A fi sexy nu înseamnă să fii mulată sau dezbrăcată!”

,,Îmi este greu să judec fetele din ziua de azi în ceea ce priveşte felul în care se îmbracă. Spun, însă, că unele tipuri de fete înțeleg greşit modul de a te exprima vestimentar! Eu, de exemplu, nu am mai auzit de cuvântul piţipoancă până acum vreo doi ani! Cuvântul s-a născut din cauza prostului gust, adică din pricina modei înţeleasă greşit: a fi sexy nu înseamnă să fii mulată sau dezbrăcată sau, şi mai rău, stridentă! Fetele sunt tot mai sportive în stilul vestimentar. Ştiu, este comod, dar dacă îşi doresc să fie femei cu atitudine trebuie să apeleze la feminitatea din ele.’’, spune Geanina Petrescu pentru ePitești.

Citiți și: DRAGOŞ, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN POSTURA DE PREZENTATOR TV (VIDEO)

,,O femeie trebuie să fie atentă la păr, unghii şi dantură!’’

Geanina Petrescu precizează că atitudinea, pe de-o parte, și părul, unghiile și dantura sunt „ingredientele” unei femei speciale. ,,Oamenii gravitează în jurul tău pentru că ai acel ceva. Simplitatea este cheia! Ea constă într-o poziţie relaxată a corpului și mai ales în a fi îngrijită, curată, fresh, cât mai naturală şi cât mai la locul tău. Asta înseamnă să nu vorbești tare și să nu râzi strident. De asemenea, trebuie să fii atentă la păr, unghii şi dantură. Din păcate, deşi nu generalizez, a cam dispărut femeia plină de erotismul acela rafinat şi misterios, femeia copil, femeia spirituală, femeia care spune ceva prin simpla ei prezenţă şi atitudine, nu printr-o vestimentaţie nepotrivită!’’, afirmă Geanina. (Foto: Facebook Geanina Petrescu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3