930×122 CAPRA 5

brand

„Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Unul dintre cele mai aşteptate branduri de modă intră în România

Citiți și: Must-have de vară: Cum să creezi ținute stilizate cu cămăși bărbătești cu mânecă scurtă și imprimeuri variate

Grupul spaniol Inditex (cu magazine și în județul Argeș), unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, ce deţine în portofoliu mărci precum Zara, Bershka şi Massimo Dutti, urmează a aduce în România singurul brand care lipsea, şi anume Lefties.

Primul magazin sub acest nume va fi deschis în curând în mallul Prome­nada din Craiova, spun sursele ZF din piaţă, urmând să apară magazine și în alte județe ale țării.

Citiți și: OFERTĂ PENTRU FC ARGEŞ

„Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Acesta este singu­rul brand din grup care nu este în România, în condiţiile în care Inditex a adus treptat toate mărcile sale pe plan local, este vorba de Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Massimo Dutti şi Zara Home.

Spaniolii au avut până recent şi marca Uterque, dar singurul magazin existent – cel din Băneasa Shopping City – a fost închis ca urmare a strategiei gigantului de a renunţa la brand peste tot în lume.

Detalii, AICI – Unul dintre cele mai aşteptate branduri de modă intră în România: Inditex, proprietarul Zara, aduce pe plan local singurul brand din portofoliu care lipsea, Lefties. Primul magazin sub acest nume urmează a fi deschis în mallul Promenada din Craiova

„Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90