NOR CURIER 930X122

festival

S-A ÎNCHEIAT MUNTENIA FASHION DAYS

Aseară în Piaţa Primăriei Pitești s-a tras cortina peste festivalul internaţional de modă Muntenia Fashion Days, organizat de Valeria Coman și desfășurat pe parcursul a trei zile.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Frumoasele fotomodele au strălucit în colecţiile de ultimă oră ale designerilor participanți din România, Ungaria, Franţa, Belgia, Italia, Maroc şi Turcia.

Cu o zi înainte, vineri, la Gala festivalului, care a avut loc la Hotelul Victoria, a fost prezent şi cunoscutul designer Cătălin Botezatu.

Citiți și: Must-have de vară: Cum să creezi ținute stilizate cu cămăși bărbătești cu mânecă scurtă și imprimeuri variate

Despre festival puteți (re)citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/muntenia-fashion-days-festival-international-de-moda-in-pitesti/. (Foto: Facebook Mona Predescu şi Facebook Gianina Gya Petrescu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90