Donaris 930 x 122

bucharest fashion week

BUCUREŞTI, CAPITALA MODEI (VIDEO)

În perioada 1-6 decembrie în Bucureşti s-a desfăşurat cea de-a 24-a ediţie a Festivalului Internaţional de Modă Bucharest Fashion Week. Timp de aproape o săptămână Bucureştiul a fost capitala modei.

Citiți și: AU DAT RADARUL PESTE CAP ÎN PITEȘTI

https://www.youtube.com/watch?v=C34yTjtcJ7o

Festivalul a adus sub lumina reflectoarelor peste 40 de designeri de pe 5 continente. Printre ei s-au numărat și cei mai în vogă designeri români și tinere talente în creația vestimentară.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: ACCIDENT ÎN PITEȘTI. MOTOCICLIST RĂNIT

Pe catwalk au defilat şi 21 de fotomodele din Piteşti, de la agenţia Valeriei Coman.

Ca şi în anii trecuţi, Bucharest Fashion Week a continuat seria evenimentelor care fac parte din tradiția festivalului: Gala Fotbalului Românesc (în care au fost premiate performanţele fotbaliștilor), Miss România (etalonul concursurilor de frumuseţe), Romanian Fashion Awards (ocazie cu care au fost premiaţi designerii şi specialiştii din industria modei) şi Top Model România (concurs dedicat celor mai talentate manechine). (Foto: Facebook Kimberly Dincă, Maria Georgiana şi Diana Florina, video: Salomeia Truţă)

New Profesional Consult-555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066