EcoMoto 930×122

aparitie

GRAȚIELA MARINEAȚĂ, SUPER APARIȚIE LA FASHION TV WINTER FESTIVAL

În perioada 19-21 februarie în Brașov s-a desfășurat Fashion Tv Winter Festival 2016, eveniment în cadrul căruia s-au reunit cei mai în vogă designeri români, modele de succes, dar şi branduri internaţionale.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Festivalul s-a aflat la a noua sa ediţie și a fost pentru a doua oară când a avut loc în țara noastră. Primele şapte ediţii au fost găzduite de localitatea Kitzbuhel din Austria.

La eveniment, în calitate de invitată, a luat parte și violonista Grațiela Marineață, originară din Pitești, care a reușit să atragă privirile tuturor datorită vestimentației sale deosebite, dar și a momentelor artistice pe care le-a susținut.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Amintim că Graziella s-a numărat printre instrumentiștii care au contribuit la realizarea hitului ,,30 de grade’’, interpretat de F. Charm feat. Ligia, și a cântat alături de cel mai rapid pianist din lume, Havasi. (Foto: Facebook)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90