930X122 MAIA

culorile toamnei

PITEŞTIUL, CAPITALA MODEI STUDENȚEȘTI – VEZI CÂȘTIGĂTORII!

Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti a organizat aseară la Teatrul „Alexandru Davila” cea de a XX-a ediţie a Festivalul Naţional Studenţesc de Modă „Culorile Toamnei”.

Citiți și: Pitești. Transport agabaritic. Mare atenție în trafic!

Tinerii designeri şi-au prezentat colecţiile, deschiderea făcând-o Teodora Mot, de la Centrul Universitar Timişoara. Au urmat designerii Diana Iordache (Bacău), Amalia Buie (Oradea), Adrian Radu (Bucureşti), Alina Clapa (Cluj), Andreea Iordache (Piteşti), Dana Rusu (Iaşi), Anca Dinescu (Ploieşti), Andreea Clapa (Iaşi), Sabina Diana Corman (Iaşi), Roxana Pîrvu (Piteşti), Beata Szasz (Sibiu), Victor Maruscsak (Oradea), Corina Hadarag (Timişoara), Adina Constantinescu (Craiova), Silvia Alexandra Steliopol (Galaţi) și Irina Iacob (Piteşti).

De asemenea, au defilat pe scenă şi manechinele „Supermodels by Cătălin Botezatu”. Președinte al juriului a fost Botezatu, iar directorul artistic al festivalului, Valeria Coman. „Să ajungi la ediţia cu numărul XX nu este uşor. Eu o felicit pentru că am văzut foarte mulţi tineri creatori din toată România. Am văzut că îi susţineţi, iar acest lucru îl fac şi eu. Am ales nu mai puţin de cinci colecţii pe care le veți vedea în emisiunea Supermodels.”, a spus Cătălin Botezatu, felicitând-o pe organizatoare. Festivalul Naţional Studenţesc de Modă i-a avut ca invitaţi şi juraţi și pe Marius Seceleanu (directorul Infofashion Festival), pe actorul Radu Pietreanu, Piticu și trupa Simplu. Au fost prezenţi și Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Ionel Didea, rectorul Universităţii Pitești, Gheorghe Stancu, primarul Bascovului, Sevastian Tudor, directorul Teatrului „Davila”, și Gabriel Moiceanu, șeful A.D.I. Servsal Argeş. Spectatorii au putut urmări şi un moment artistic pregătit de trupa de dans Starfix şi o prezentare de modă pentru copii realizată de Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov. În plus, trupa antrenată de Piticu, de la Simplu, a făcut furori pe scenă.

Citiți și: Noutate în centrul Piteștiului!

Cel mai aşteptat moment a fost aflarea câştigătorului ediţiei cu numărul XX. Marele premiu a mers la Silvia Alexandra Steliopol din Galaţi. Iată celelalte premii:

Cel mai sexi show: Ruben Style din Braşov

Cel mai tânăr designer: Beata Szasz din Sibiu

Premii pentru originalitate: Anca Dinescu din Ploieşti și Andreea Clapa din Iaşi

Premiul de popularitate: Adina Constantinescu din Craiova

Premii pentru creație: Roxana Pîrvu din Piteşti și Victor Maruscsak din Oradea

Premii pentru cele mai bune modele feminine: Ana Maria Andrei și Raluca Petrescu din Piteşti

Premii speciale Miss Giordani: Luiza Dima și Nicoleta Tănase din Piteşti

Premii pentru ținută de zi: locul 1- Diana Iordache din Bacău, locul 2 – Adrian Radu din Bucureşti (piteştean la origini, student în anul III în Capitală), locul 3 – Sabina Diana Corman din Iaşi

Premii pentru ținută de seară: locul 1 – Corina Hadarac din Timişoara, locul 2 – Alina Clapa din Cluj, locul 3 – Danu Rusu din Iaşi.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570×90 MAIA