New Profesional Consult 930 x 122

botezatu

NOUA COLECȚIE A PITEȘTEANULUI IONUȚ RADU, LA EMISIUNEA LUI BOTEZATU

Ionuţ Adrian Radu, piteşteanul care are un atelier de creaţie vestimentară, a lansat recent o nouă colecţie.

Citiți și: „Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

,,Colecţia este pentru doamne și domnișoare foarte feminine, senzuale, romantice, dar puternice. Este o colecţie care vrea să pună în valoare frumuseţea şi partea sexy a femeilor. Mi-am dorit să reinventez stilul anilor 50 şi asta pentru că eleganţa şi rafinamentul divelor de la Hollywood din acea perioadă mi se par incredibile.

Am pornit iniţial de la 8 piese, pe care le-am pregătit pentru Festivalul Naţional Studenţesc de Modă Culorile Toamnei, organizat de doamna Valeria Coman şi jurizat de Cătălin Botezatu. Apoi colecţia a fost aleasă de Botezatu să fie prezentată de manechinele lui de la Supermodels în timp ce filmau emisiunea aici. O vom vedea, deci, în curând şi pe Kanal D, la Supermodels by CB.”, spune Ionuţ Adrian Radu.

Citiți și: FESTIVAL DE MODĂ ÎN TREND STUDIO

„A fost foarte bine primită, așa că am decis să mai adaug câteva piese. Acum avem 22 de ţinute. Pentru shooting am lucrat cu echipa mea preferată: Alexandru Văduva – fotograf şi Alexandra Maria, modelul care este deja de trei ani imaginea brand-ului. Pentru păr am lucrat cu Valentina Cosma (…). Am avut o echipă profesionistă şi sunt mândru că împreună am lucrat şi pentru shooting-ul care va apărea în ediţia din aprilie a revistei Jute Magazine. Este o revistă de modă internaţională foarte bine cotată, pentru care am fost abordat ca stilist. Am propus un shooting şi împreună am reuşit să le oferim exact ce şi-au dorit.’’, precizează Adrian. (Foto: Facebook Ionuţ Adrian Radu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3