Donaris 930 x 122

lps

MIRUNA, FOTOMODELUL DE TOP DE LA LPS PITEȘTI

Miruna Duţă are 18 ani și este elevă la Liceul cu Program Sportiv (LPS) din Pitești. A făcut primii paşi în lumea modei la vârsta de 6 ani, la o agenţie coordonată de Anca Ţurcaşiu. A urmat apoi cursuri la școala de fotomodele şi de bune maniere a Ginei Bilous, iar acum străluceşte pe catwalk sub „bagheta” doamnei modei piteştene, Valeria Coman.

Citiți și: „Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

,,Pe parcursul acestor ani am trecut prin multe experienţe frumoase, m-am dezvoltat ca persoană, am învăţat să comunic şi să mă integrez într-un grup. De asemenea, am învăţat să adopt o postură corectă a corpului şi să am un mers frumos, lucruri esenţiale, de altfel, în meseria de model. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc oameni minunaţi, care mi-au devenit o a doua familie.

Meseria de model este una nu tocmai uşoară. În spatele fiecărei apariţii se află ore în şir de repetiţii, pentru că nu poţi risca să greşeşti. Cu toate acestea, nu aş renunţa niciodată la ceea ce fac, ador şedinţele foto şi prezentările de modă.

Citiți și: Pitești. Amplă acțiune la „Brătianu” și LPS „Viitorul”

Cea mai frumoasă prezentare la care am luat parte a avut loc în urmă cu an, exact de Ziua Femeii. Cu o zi înainte de eveniment am cunoscut-o pe Andreea Iordache, designerul care urma să-şi prezinte colecţia, dar, din păcate, ea nu mai avea nicio rochie în plus în care să defilez. Am rămas puţin dezamăgită, speram să intru şi eu în prezentare şi să port o rochie albastră, culoarea mea preferată. Norocul mi-a surâs, însă, şi a doua zi am aflat că special pentru mine Andreea lucrase toată noaptea la o rochie! Și, culmea!, rochia avea şi culoarea mea preferată. Gestul ei a fost minunat, a contat mult pentru mine.’’, ne spune Miruna.

Dorința tinerei, din punct de vedere profesional, este să devină medic stomatolog. (Foto: Facebook Miruna Duţă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3