SMART KIDS 930X122

blog

O PITEȘTEANCĂ STUDENTĂ LA ASE ARE BLOG DE MODĂ

Piteșteanca Simona Bălan are 20 de ani şi este studentă la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică cu predare în limba engleză. În trecut a absolvit prestigiosul Colegiu Național Liceal „Zinca Golescu”.

Citiți și: Cum să asortezi ghetele din piele pentru a avea o ținută interesantă?

Fiind extrem de pasionată de fashion, Simona și-a deschis un blog de modă, un proiect de pe urma căruia a avut și are experiențe cât se poate de plăcute: „Am întâlnit multe fete frumoase care au aceeaşi pasiune. De asemenea, am participat la evenimente dedicate blogging-ului şi am învăţat lucruri esenţiale despre social media, internet, colaboratori și promovare.”, spune Simona Bălan pentru ePitești.

Este genul de femeie care are grijă de felul în care se îmbracă și căreia îi place să încerce noi și noi combinații vestimentare: „Petrec de obicei destul de mult timp gândindu-mă cu ce anume vreau să mă îmbrac a doua zi. Cu o noapte înainte stau şi ,,încerc’’ în gând fel de fel de combinații.”

Citiți și: S-A ÎNCHEIAT MUNTENIA FASHION DAYS

Bloggerița de acum se vede peste ceva ani mamă a unei fetițe căreia să-i împărtășească pasiunea ei pentru modă și fotografie. (Foto: simofever.com)

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3