NOR CURIER 930X122

blog

O PITEȘTEANCĂ STUDENTĂ LA ASE ARE BLOG DE MODĂ

Piteșteanca Simona Bălan are 20 de ani şi este studentă la Academia de Studii Economice din București, la Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică cu predare în limba engleză. În trecut a absolvit prestigiosul Colegiu Național Liceal „Zinca Golescu”.

Citiți și: „Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Fiind extrem de pasionată de fashion, Simona și-a deschis un blog de modă, un proiect de pe urma căruia a avut și are experiențe cât se poate de plăcute: „Am întâlnit multe fete frumoase care au aceeaşi pasiune. De asemenea, am participat la evenimente dedicate blogging-ului şi am învăţat lucruri esenţiale despre social media, internet, colaboratori și promovare.”, spune Simona Bălan pentru ePitești.

Este genul de femeie care are grijă de felul în care se îmbracă și căreia îi place să încerce noi și noi combinații vestimentare: „Petrec de obicei destul de mult timp gândindu-mă cu ce anume vreau să mă îmbrac a doua zi. Cu o noapte înainte stau şi ,,încerc’’ în gând fel de fel de combinații.”

Citiți și: FESTIVAL DE MODĂ ÎN TREND STUDIO

Bloggerița de acum se vede peste ceva ani mamă a unei fetițe căreia să-i împărtășească pasiunea ei pentru modă și fotografie. (Foto: simofever.com)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3