Kaia 930 x 120

blog

CÂT DE SENTIMENTALĂ ESTE! „REFUZ SĂ MĂ ACRESC!”

Îndrăgita prezentatoare de show-uri TV Teo Trandafir, originară din Pitești, a devenit foarte sentimentală în ultima vreme. Dovadă stă și o postare de pe blogul său în care Teo vorbeşte despre cât de minunat este să iubeşti.

Citiți și: INTRĂ ÎN CAMPANIA „ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE DE CARIERĂ!”

,,De fiecare dată când plec undeva ascult la radio melodii. Parcă tot timpul aceleaşi, doar că azi m-a uimit una, pe care o mai auzisem de o mie de ori, numai că nu fusesem tocmai atentă la text. Zice aşa: Știu că dragostea îți poate lua tot ce-ți va da. Şi gata, am plecat în gândurile mele, lăsând interpreta cu versurile ei! Cum dragostea îţi ia înapoi tot ce-ţi dă? Sigur, pare aşa, dar nu cred. Nu numai că dacă iubeşti cum o fac sufletele deschise îţi rămân fericirea, mirosul, bucuria iubirii. Nu e numai asta! Mă gândesc la ce-am descoperit singură, şi anume faptul că iubirea îţi dă şansa de a scoate ce e mai bun din tine. Asta nu ţi-o mai ia nimeni înapoi’’, scrie Teo Trandafir pe blogul ei.

Şi dacă v-aţi fi ateptat ca după cea mai recentă relaţie a sa Teo să rămână cu amintiri urâte, ei bine nu este aşa: ,,Am rămas după ultima mea mare iubire cu fericirea sentimentului pe care mi l-a oferit. Refuz să mă acresc! Uite, na, că nu fac asta, nu reţin partea aia care m-a rupt de ea! Rememorez şi mă bucur din nou şi din nou de tot ce ne-a adus împreună. Iubirea mea pentru Maia (n.r. – fetița ei), de exemplu, căci tot iubire se cheamă, m-a făcut să înţeleg bucăţi din mine care mi-ar fi rămas străine altminteri. Blândeţea, răbdarea, generozitatea şi iertarea sunt exersate în fiecare zi datorită ei”.

Citiți și: ANDREEA TUDOR: DUNGILE, UN MUST HAVE AL PRIMĂVERII

La finalul textului Teo descrie ce reprezintă iubirea pentru ea: ,,Minunată e iubirea! E acel sentiment cu care voi defila prin viaţa mea. Şi daca mă primeşti, printr-a ta’’. (Foto: Facebook Teo Trandafir)

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90