New Profesional Consult 930 x 122

blog

CÂT DE SENTIMENTALĂ ESTE! „REFUZ SĂ MĂ ACRESC!”

Îndrăgita prezentatoare de show-uri TV Teo Trandafir, originară din Pitești, a devenit foarte sentimentală în ultima vreme. Dovadă stă și o postare de pe blogul său în care Teo vorbeşte despre cât de minunat este să iubeşti.

Citiți și: INTRĂ ÎN CAMPANIA „ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE DE CARIERĂ!”

,,De fiecare dată când plec undeva ascult la radio melodii. Parcă tot timpul aceleaşi, doar că azi m-a uimit una, pe care o mai auzisem de o mie de ori, numai că nu fusesem tocmai atentă la text. Zice aşa: Știu că dragostea îți poate lua tot ce-ți va da. Şi gata, am plecat în gândurile mele, lăsând interpreta cu versurile ei! Cum dragostea îţi ia înapoi tot ce-ţi dă? Sigur, pare aşa, dar nu cred. Nu numai că dacă iubeşti cum o fac sufletele deschise îţi rămân fericirea, mirosul, bucuria iubirii. Nu e numai asta! Mă gândesc la ce-am descoperit singură, şi anume faptul că iubirea îţi dă şansa de a scoate ce e mai bun din tine. Asta nu ţi-o mai ia nimeni înapoi’’, scrie Teo Trandafir pe blogul ei.

Şi dacă v-aţi fi ateptat ca după cea mai recentă relaţie a sa Teo să rămână cu amintiri urâte, ei bine nu este aşa: ,,Am rămas după ultima mea mare iubire cu fericirea sentimentului pe care mi l-a oferit. Refuz să mă acresc! Uite, na, că nu fac asta, nu reţin partea aia care m-a rupt de ea! Rememorez şi mă bucur din nou şi din nou de tot ce ne-a adus împreună. Iubirea mea pentru Maia (n.r. – fetița ei), de exemplu, căci tot iubire se cheamă, m-a făcut să înţeleg bucăţi din mine care mi-ar fi rămas străine altminteri. Blândeţea, răbdarea, generozitatea şi iertarea sunt exersate în fiecare zi datorită ei”.

Citiți și: ANDREEA TUDOR: DUNGILE, UN MUST HAVE AL PRIMĂVERII

La finalul textului Teo descrie ce reprezintă iubirea pentru ea: ,,Minunată e iubirea! E acel sentiment cu care voi defila prin viaţa mea. Şi daca mă primeşti, printr-a ta’’. (Foto: Facebook Teo Trandafir)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA