EcoMoto 930×122

andreea tudor

BLOG GLAMOUR DE MODĂ ȘI FRUMUSEȚE (GALERIE FOTO DE POVESTE)

De aproximativ patru ani încoace argeșeanca Andreea Tudor are un blog glamour pe care acoperă mai multe domenii: modă, frumuseţe, manichiură, lifestyle, filme şi altele. Fiind o femeie atrăgătoare și elegantă, Andreea se lasă ea însăși fotografiată în diverse ținute vestimentare, inclusiv în rochii de poveste, fotografii pe care mai apoi le publică pe blog, cu descrieri și recomandări ca de profesionist în ale modei. Nu are studii în domeniu, dar se pricepe de minune. Este absolventă a Facultății de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene şi a Masterului de Limbi Moderne şi Comunicare, ambele la Universitatea din Piteşti.

Citiți și: CEA MAI SIMPLĂ ȘI MAI COCHETĂ ȚINUTĂ PENTRU O ZI LA PLAJĂ

Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru blogging?

Am început să scriu acum 4 ani şi, culmea!, nu mi-am dorit să fiu cunoscută, cel puţin nu la nivel local. Dacă cele mai multe persoane care îşi fac un blog îşi invită toţi prietenii să dea like paginii de Facebook şi își promovează blogul prin cunoştinţe, eu mi-am dorit un proiect personal, căruia să-i dedic ceva timp şi prin care să îmi dezvolt abilitatea de a scrie. În timp blogul nu a mai fost la fel de personal, cititorii au început să fie din ce în ce mai mulţi, iar blogul să se dezvolte. Astfel am început să abordez şi alte teme de interes. Când am aflat că mulţi dintre prietenii mei îmi citesc postările după ce m-au găsit întâmplător pe internet, am realizat că ceea ce fac este bine.

Citiți și: ANDREEA PANTILINESCU: ȚINUTA PERFECTĂ PENTRU O ZI DE VARĂ

Ai făcut cursuri de design vestimentar? Cum de ştii să-ţi aranjezi ţinutele pe care mai apoi le oferi ca exemplu?

Nu am făcut cursuri şi nici nu m-ar tenta pentru că moda este subiectivă. Nu consider că prezint ţinutele drept exemplu, blogul este personal.

Cât de mult timp îi dedici pasiunii tale?

Blogului îi dedic tot timpul meu liber. Deşi poate părea o joacă, este foarte multă muncă în spate. Înainte să scriu un articol propriu-zis trebuie să mă ocup de ţinută, poze, de ideea pe care vreau să merg. Apoi schiţez câteva puncte pe care vreau să le ating în articol şi încep să compun textul. Mai tot timpul am la mine agenda în care îmi notez idei, fraze care îmi vin în minte şi alte lucruri ce ţin de partea tehnică a blogului.

Cum te-a schimbat blogul?

M-a făcut mai organizată, răbdătoare şi perseverentă.

Ce le recomanzi autorilor de blog aflaţi la început de drum?

-Să aibă multă răbdare şi creativitate! De asemenea, să nu accepte orice ofertă şi să nu îşi asocieze numele cu orice proiect, desi poate părea tentant la început. Credibilitatea în faţa cititorilor o câştigi greu şi o pierzi uşor. Totodată este important să cunoşti gramatica limbii române, nu poţi face greşeli atunci când scrii pe un blog.

Blogul Andreei poate fi accesat aici: http://miu-miu.ro/. (Foto: http://miu-miu.ro/)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3