930 x122 grota rece

blog

BLOG DE FASHION DEDICAT BĂRBAŢILOR

Dragoş Săpunăroaia, modelul masculin pe care vi l-am prezentat în urmă cu ceva timp şi-a deschis recent un blog de fashion.

Citiți și: DRAGOŞ, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN POSTURA DE PREZENTATOR TV (VIDEO)

http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-care-s-nascut-chisinau-locuit-moscova-si-traieste-mioveni/.

,,Am creat acest blog cu scopul de a distribui oarecum tot ce ţine de fashion și aici mă refer la moda frumoasă, plăcută oricui nu la ceva absurd și de prost gust. Este un blog dedicat publicului masculin, singurul din ţară, iar așteptările sunt mari. Sper să aibă un mare succes, mai ales pentru că suntem o echipă bună şi avem sponsorizări pe măsură.

Citiți și: ANDREEA TUDOR: DUNGILE, UN MUST HAVE AL PRIMĂVERII

În acest moment sunt în Moscova pentru niște shootinguri speciale pentru blog. Cea care mă susţine în acest proiect, dar şi în toate celelalte, este Simona, o bună prietenă şi în acelaşi timp fotomodel de succes.’’, spune Dragoş. (Foto: Facebook Dragos’s Styles)

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90