930×122 CAPRA 5

andreea

ANDREEA PANTILINESCU: ȚINUTA PERFECTĂ PENTRU O ZI DE VARĂ

Cine nu adoră plimbările în aer liber în zilele călduroase de vară? În mod sigur, cu toţii! Însă lucrurile nu sunt chiar atât de simple pe cât par. Inclusiv o astfel de ieşire, aparent banală, necesită o vestimentaţie adecvată. Ce anume ar trebui să purtaţi ne spune Andreea Pantilinescu, bloggeriţa de fashion: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/andreea-pantilescu-un-designer-la-inceput-de-drum/.

Citiți și: BLOG DE FASHION DEDICAT BĂRBAŢILOR

,,Cred că nu există fashionistă care să nu aibă în garderobă cel puţin o rochie albă, vaporoasă, de vară. Eu am câteva și le ador pur şi simplu. Și mai mult iubesc combinaţia de rochie albă cu cizmuliţe de vară. De fapt, acesta este şi primul gând care îmi vine în minte atunci când iau în calcul o ţinută de vară cu rochie albă.

Am vrut să am o ţinută mai specială, să mă duc spre influenţele boho, aşa că mi-am pus un accesoriu pe cap, o bentiţă pe care trebuie să o ai şi tu vara aceasta şi care îţi va transforma un look banal într-unul interesant, de efect!’’, scrie Andreea pe blogul său.

Citiți și: ANDREEA TUDOR, ȚINUTĂ VESTIMENTARĂ PENTRU O PRIMĂVARĂ PERFECTĂ

Andreea a ataşat articolului şi câteva fotografii cu vestimentaţia pe care a ales să o poarte, vestimentaţie care le poate servi drept sursă de inspiraţie domnișoarelor care vor să fie la modă. (Foto: blog Andreea Ristea)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3