Donaris 930 x 122

blog

RUXANDRA MACHE: ,,AM FĂCUT DIN PASIUNEA PENTRU MACHIAJ O OBSESIE’’

Aveţi nevoie de sfaturi în ceea ce priveşte produsele potrivite pentru machiaj, cremele, dar şi loţunile de curăţare a tenului? Ruxandra Mache, make-up artista din oraşul Topoloveni vă dezvăluie cele mai ascunse secrete.

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Pe blogul său personal, pe care postează încă de acum 2 ani, deşi nu în mod constant pentru că majoritatea timpului şi-l petrece muncind, găsiţi sfaturi extrem de utile.

,,Am făcut din pasiunea pentru machiaj o obsesie. Să fie oare tendinţa acerbă spre frumuseţea feminină cea care ne dictează că suntem frumoase fără machiaj, însă putem deveni efectiv savuroase cu el?’’, este întrebarea care apare pe prima pagină a blogului. Vă invităm să descoperiţi o mulţime de articole interesante pe http://ruxandramakeup.wordpress.com/about/ . (Foto: Facebook Ruxandra Mache Cotirlet)

Citiți și: ULTIMELE LOCURI LA CURSUL DE MACHIAJ!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90