NOR CURIER 930X122

andreea tudor

ANDREEA TUDOR: DUNGILE, UN MUST HAVE AL PRIMĂVERII

Argeșeanca Andreea Tudor anunță că în materie de vestimentație în această primăvară se poartă dungile.

Citiți și: CEA MAI SIMPLĂ ȘI MAI COCHETĂ ȚINUTĂ PENTRU O ZI LA PLAJĂ

Doamnele și domnișoarele interesate de ultimele tendințe în modă primesc de la Andreea câteva recomandări pe blogul ei de fashion.

,,Fie că sunt subţiri, mai groase, în textură plină sau nu, dungile sunt mereu un must have al primăverii şi nu numai. Dacă vrei să îţi construieşti o garderobă practică, în care să găseşti mereu piese care nu se vor demoda, ai nevoie şi de o rochie basic cu dungi, din bumbac, pe care să o porţi atât cu o pereche de converşi albi, cât şi cu o pereche de pantofi cu toc, într-o nuanţă vibrantă.

Citiți și: ANDREEA PANTILINESCU: ȚINUTA PERFECTĂ PENTRU O ZI DE VARĂ

Alege să o porţi cu o jachetă din denim sau cu o vestă oversized acum primăvara, când temperaturile sunt încă joase, iar la vară bucură-te de rochia ta cu bretele spaghetti şi spatele gol.’’, scrie Andreea pe blogul său. (Foto: Facebook blog Miu-Miu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3