930 x122 grota rece

blog

DEEA E ONLINE!

Piteșteanca Deea Codrea nu se rezumă la a fi doar model şi director de agenţie de modelling. De curând ea și-a lansat pe internet o pagină de fashion. Nu se va opri aici. Își va deschide și un blog personal.

Citiți și: BLOG DE FASHION DEDICAT BĂRBAŢILOR

Care a fost momentul în care te-ai hotărât să schimbi ceva în viaţa ta? 

-Totul a început în urmă cu câteva luni, atunci când când mi-am dat seama că niciodată nu voi putea considera că am făcut suficient pentru mine. Aşa că m-am hotărât ca în acest an să mă dezvolt foarte mult pe plan profesional, la un cu totul alt nivel. Majoritatea persoanelor mă ştiu în calitatea mea de model sau de director de agenţie. Nu m-aş putea mulţumi niciodată doar cu statutul de model. Asta nu înseamnă, însă, că renunţ la el, nici pe departe!

Citiți și: O PITEȘTEANCĂ STUDENTĂ LA ASE ARE BLOG DE MODĂ

Care este prima schimbare pe care o vei face?

-În acest weekend voi relua o colaborare dragă mie cu un magazin de haine din complexul Fortuna. Nu vor lipsi nici colaborările cu designeri importanţi din Bucureşti. Însă îmi doresc mai mult decât atât, aşa că m-am decis să-mi lansez o pagină de fashion. În câteva luni voi lansa şi un blog. Sunt extrem de încântată că în numai trei zile am reuşit să depăşesc pragul de 1.000 de fani, însă nu mă voi opri aici. Îmi propun ca în 2014 blogul şi pagina mea să ajungă în top 15 în ţară. Sunt sigură că voi reuşi, pentru că niciodată nu mă dau bătută până nu-mi îndeplinesc promisiunile făcute mie însămi. Îmi voi canaliza atenţia şi asupra agenţiei. În numai 2 ani am reuşit să ajungem şi să depăşim agenţii cu renume din judeţ.

Îţi este greu să realizezi atât de multe activităţi?

E foarte greu pentru mine să mă menţin în acest segment, însă niciodată nu mă voi opri din ascensiune. Dacă unele persoane tind către un ideal şi când ajung la el rămân acolo, eu nu sunt aşa, eu tind să ajung din ce în ce mai sus. Dacă mi-aş fi dorit o carieră de model şi atât, atunci aş fi ajuns mai repede la acel nivel. Am primit diverse propuneri, inclusiv de la FHM, însă consider că dacă te lansezi pe o imagine destul de instabilă şi doar de faţadă niciodată nu vei putea să o depăşeşti cu adevărat. (Foto: Facebook Deea Codrea)

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • alin spune:

    ai primit propuneri de la fhm si le ai refuzat sa lucrezi cu fortuna. serios vorbind, te o crede cineva?

    • Alin sau Alina spune:

      Nu lucreaza in fortuna ci pentru anumite magazine, printre ele si unul din Fortuna, asa scrie, daca citeai poate si pricepeai. Cat despre propunerea FHM nu cred ca aia vroiau sa apara imbracata ma gandesc.. si decat sa accepte sa si vinda asa nuditatea pe bani multi mai bine castiga bani din alte joburi mai decente. Insa e greu cand ai vointa dar nu ai creier…ca in cazul tau ” Alin”….

      • alin spune:

        daca nu citeai printre randuri observai ca n am zis ca lucreaza IN fortuna, ci CU fortuna. e o diferenta, pacat ca n o pricepi. eu n am nimic cu ea ca si castiga existenta, ma deranjeaza doar articolele astea care o ridica in slavi ca si cum ar fi o vedeta si un model de succes iar dupa parerea mea nu este un foarte mare succes sa lucrezi CU un magazin din fortuna :(. reveniti va ca vi s a urcat la cap

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90