930 x122 grota rece

andreea iordache

ACUM PE SCENĂ, ÎN CURÂND LA ALTAR: DEEA, ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

Cu ocazia zilei de 8 martie fotomodelul Deea Codrea a prezentat, alături de modelele de la agenţia a cărei directoare este, noua colecţie a Andreei Iordache, designerul care îi va crea rochia de mireasă. Evenimentul a avut loc în incinta hotelului Ramada din Pitești.

Citiți și: ANDREEA IORDACHE, 10 ROCHII DE NOTA 10 (GALERIE FOTO)

Nu a fost o prezentare oarecare, Deea defilând într-o superbă rochie de mireasă tip sirenă în faţa viitorului ei soţ, Ionuț, cu care se va căsători în luna iunie. ,,A fost cea mai frumoasă prezentare a noastră, totul a mers perfect şi am avut un public de 300 de persoane. Rochiile Andreei Iordache sunt superbe. Eu am multă încredere în ea şi sunt sigură că va ajunge foarte departe. Sunt obişnuită să prezint rochii de mireasă, am mai avut câteva şedinţe foto cu aceeaşi tematică. Însă de această dată am simţit ceva ciudat. În faţa mea stătea iubitul meu și purtam o rochie creată de acelaşi designer care îmi va face şi rochia de mireasă şi parcă am simţit câte puţin din emoţiile unei mirese. Sunt convinsă că ziua nunţii mele va fi cea mai frumoasă! Însă sunt la fel de convinsă că voi avea foarte multe emoţii. Prezentarea a fost un succes total şi ne-am distrat copios, ca de fiecare dată când avem un eveniment’’, spune Deea Codrea.

Deea a fost foarte mândră de fetele alături de care a prezentat, fete pe care ea le pregăteşte pentru această carieră, dar şi de fotografii cu care colaborează de fiecare dată: ,,Am fost foarte mândră de fetele mele! Este greu să lucrez cu ele, mai ales sub presiune, însă niciodată nu m-au dezamăgit. Am de departe cele mai frumoase modele, iar rochiile Andreei şi fotografiile realizate de Alexandru Gabriel şi Cătălin Adrian Neacşu nu au făcut decât să evidenţieze acest lucru’’, adaugă Deea. (Foto: Facebook Deea Codrea)

Citiți și: CONCURS! A MAI RĂMAS DOAR O ZI!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90