New Profesional Consult 930 x 122

andreea iordache

ROCHII-MANIFEST! ANDREEA IORDACHE A LANSAT O NOUĂ COLECŢIE!

Piteşteanca Andreea Iordache, designer vestimentar şi elevă a Şcolii Populare de Arte şi Meserii, a lansat o nouă colecţie. De această dată, în colaborare cu Deea Codrea.

Citiți și: ANDREEA IORDACHE, 10 ROCHII DE NOTA 10 (GALERIE FOTO)

Colecţia poartă numele ,,Manifest’’şi conţine o gamă variată de rochii, pe care sunt imprimate texte care mai de care mai interesante. ,,Am lansat această colecţie, care include rochii îndrăzneţe, pentru că pur şi simplu ne reprezintă. Fiecare mesaj în parte a fost atent ales, nimic nu este la întâmplare. Pot spune că am depus mult suflet în realizarea ei pentru că mi-am dorit ca totul să iasă perfect. Şi aşa a şi fost! În aceeaşi zi în care am lansat-o am început deja să preiau comenzi, semn că doamnele şi domnişoarele au fost foarte încântate de acestă nouă colecţie, ce-i drept diferită de celelalte.’’, declară Andreea pentru ePitești.

Rochiile vor fi prezentate duminică și în Piaţa „Vasile Milea”. (Foto: Facebook Andreea Iordache)

Citiți și: CONCURS! A MAI RĂMAS DOAR O ZI!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Andreiut spune:

    Oh da! Din nou Deea! Chiar ma gândeam, când o sa apară iarasi.

    Ruga mi-a fost ascultată!

    Deea nu uita, Epitesti e de partea ta… 🙂

    Te iubim Deaa..

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90