NOR CURIER 930X122

2014

ÎN PLINĂ IARNĂ, CU GÂNDUL LA SEZONUL CALD! TENDINȚELE VESTIMENTARE PENTRU PRIMĂVARĂ-VARĂ 2014!

Pentru că fiecare doamnă şi domnişoară îşi doreşte să fie mereu la modă, să poarte cele mai noi creaţii şi să atragă privirile celor din jur, designerul vestimentar din Pitești Andreea Iordache vorbeşte despre tendinţele primăvară-vară 2014. În plină iarnă, cu viscol și ninsori din belșug, vă propunem să privim deja cu încredere către sezonul cald.

Citiți și: ANDREEA IORDACHE, 10 ROCHII DE NOTA 10 (GALERIE FOTO)

,,Sezonul primăvară-vară 2014 aduce pasteluri delicate – roz, albastru deschis, galben, ţinutele all white rămânând în tendinţe alături de imprimeurile florale şi tribale. Un nou trend sunt piesele cu print-uri digitale. Materialele şi texturile sunt foarte variate: de la mătase, dantelă și franjuri până la piele. Rochiile şi fustele asimetrice, creion, rămân în tendinţe şi în acest an”, precizează Andreea pentru cititoarele site-ului nostru.

,,O altă tendinţă propusă pentru sezonul primăvară-vară 2014 sunt hainele cu volane. Este, de fapt, o reîntoarcere la feminitate, la senzualitate şi inocenţă. Indiferent că este vorba despre o rochie cu volane, o fustă sau o bluză, orice articol vestimentar în acest stil îţi va îndulci ţinuta, dându-i un aer sexy şi, în acelaşi timp, inocent”, adaugă designerul vestimentar Andreea Iordache.

Citiți și: MAGIC PENTRU SEARA DE CRĂCIUN!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90