New Profesional Consult 930 x 122

2014

CE COAFURI SE POARTĂ ÎN 2014? VĂ RĂSPUNDE HAIR STYLIST-UL LOREDANA BICA!

Studentă la Universitatea din Piteşti, Loredana Bica are 22 de ani și este hair stylist. Fire ambiţioasă, e dornică să facă progrese în meseria pe care o practică. Într-un interviu acordat pentru ePiteşti, Loredana vorbeşte despre marea ei pasiune, dar şi despre tendinţele anului 2014 în materie de coafuri.

Citiți și: CINCI COAFURI CARE TE TÂMPESC, CHIAR DACĂ N-AI PREDISPOZIȚIE SAU CUM SĂ-ȚI SCOȚI OJA DIN PĂR

Cum a început cariera ta ca stylist?

-De mică am fost pasionată! Îmi plăcea să am părul lung pentru a-mi pune imginaţia în practică. Niciodată nu aveam aceeaşi coafură, simţeam mereu nevoia de a schimba ceva. În timp m-am gândit să învăţ cât mai multe despre hair styling şi aşa am ajuns să şi practic această meserie. Sunt foarte încântată atunci când pot să le fiu de folos doamnelor pentru a le pune în evidenţă frumuseţea!

Citiți și: MAGIC PENTRU SEARA DE CRĂCIUN!

Ce coafuri se poartă anul acesta?

-În 2013 s-a purtat foarte mult stilul ombré, dar în 2014 se propune mai mult curaj, culorile îndrăzneţe fac trendul. Blondul cât mai deschis sau chiar platinat, negrul intens, roşul seducător, oricum doar o singură nuanţă, nu şuviţat sau ombre. Pentru tunsori se optează pentru părul scurt, care mimează intensitatea culorii, iar pentru cel lung – un „must have”, buclele sau bretonul.

Ce coafură le recomanzi femeilor care doresc să meargă la o petrecere? Se mai poartă cocurile?

-Se poartă şi cocurile, dar cele lejere, lăsate pe ceafă. Nu se mai poartă acea coafură foarte bine finisată, totul trebuie să pară foarte natural. Dacă nu eşti încântată cum îţi stă cu un coc lejer, poţi opta pentru bucle lejere şi, de ce nu?, însoţite de un breton ar fi perfect!

Ai avut ocazia să colaborezi cu vreo vedetă sau o persoană mai cunoscută?

-Trebuia să lucrez pentru Renata Gheorghe la o prezentare, însă prezentarea a fost amânată. Momentan nu am lucrat, însă sunt deschisă şi dornică să încerc.

Ce sfat le dai celor care îşi doresc să devină stylişti?

-În primul rând au nevoie de foarte multă răbdare, ambiţie şi imaginaţie. Fară aceste trei lucruri consider că nu te poţi descurca! (Foto: Facebook Loredana Bica)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90