930×122 CAPRA 5

2014

IATĂ PRIMA DORINȚĂ A LUI SMILEY PENTRU 2014!

Sfârșitul și începutul de an au fost o perioadă încărcată pentru artişti, care şi-au bucurat fanii aşa cum ştiu ei cel mai bine, cântând pe la diferite petreceri şi concerte în aer liber.

Citiți și: Artist piteștean celebru, milionar, a pățit-o! Poliția a intervenit!

De Revelion, la cumpăna dintre ani, Smiley (Andrei Tiberiu Maria) a cântat atât la celebrul Vanghelion, cât şi pentru oamenii adunaţi cu miile în Piaţa Constituţiei şi în Piaţa Revoluţiei din București. La început de 2014, Smiley nu şi-a uitat nici prietenii săi virtuali. “La mulţi ani, dragi prieteni! Vă mulţumesc vouă pentru un 2013 senzaţional şi vă doresc ca în 2014 să vi se îndeplinească visele! Asta e prima dorinţă pe 2014 pentru mine!”, a scris cântărețul pe contul lui de Facebook. Iar prima dorință a lui Smiley în noul an este să-i iasă ca la carte concertul pe care îl are programat  pentru 1 martie la Sala Palatului din Capitală. Un concert de promovare a celui mai recent album al său, „Acasă”.

„Mulţumim, şi noi îţi dorim la fel şi ne bucurăm că ne consideri prietenii tăi. Visul meu este să te întânlesc pe tine şi nu prea ştiu dacă se va îndeplini, dar eu încă sper”, i-a comentat o fană. (Foto: Facebook Smiley)

Citiți și: SMILEY, AMENDAT PENTRU VITEZĂ EXCESIVĂ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90