930 x122 grota rece

buletin

MINISTERUL DE INTERNE ÎI MULȚUMEȘTE LUI SMILEY

La începutul anului 2016 pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (M.A.I.) era postat un mesaj haios prin care se anunța o nouă campanie, campanie care făcea referire la cea mai recentă piesă a piteşteanului Smiley: ,,Pierdut buletin’’.

Citiți și: Românii vor fi anunțați prin SMS sau e-mail când le expiră actele

,,În luna decembrie Smiley ne-a anunțat că și-a pierdut buletinul. Având în vedere că a trecut o lună și cunoscutul cântăreț nu ne-a anunțat că și-ar fi găsit documentul de identitate, îi informăm pe această cale pe toți cei care se află în aceeași situație că pot găsi lista documentelor necesare obținerii un nou act de identitate accesând pagina http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html. Așteptăm cu nerăbdare lansarea piesei Am din nou buletin.’’, a fost mesajul Ministerului Afacerilor Interne.

În urmă cu doar câteva minute tot pe pagina de Facebook a M.A.I. a apărut o nouă postare: ,,M.A.I. îi mulțumește lui Smiley pentru sprijinul acordat în promovarea acestei campanii!

Citiți și: MAI face angajări!

Ca urmare a demersurilor comune, de la începutul anului peste 150.000 de români și-au reînnoit actele de identitate. Fii și tu ca Smiley, fă-ți buletin!


Vei putea astfel să te plimbi în afara țării, să dai examenul pentru permisul de conducere, să te înscrii la liceu sau la facultate sau să-ți exerciți dreptul de vot! Iar anul acesta vor fi două procese electorale!’’. (Foto: Facebook Ministerul Afacerilor Interne România)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90