Donaris 930 x 122

concert

PĂRINȚI PANICAȚI LA CONCERTUL DIN PIAȚA PRIMĂRIEI

Părinți panicați la concertul din Piața Primăriei. Mii de piteșteni au asistat aseară în Piața Primăriei la recitalurile oferite de Feli, Randi și Smiley, cu prilejul Zilelor Municipiului.

Citiți și: Pitești. Măsură importantă în Piața Primăriei

Din cauza aglomeraţiei, câțiva copii s-au pierdut în marea de oameni. Panicați, părinții au apelat la organizatori. Pierderile au fost anunţate la microfon de moderatorul spectacolului, copiii fiind găsiți în cele din urmă.

Seara s-a încheiat cu un spectacol de sunet și lumini al fântânii arteziene din Piața Primăriei, fântână pentru construirea căreia municipalitatea a plătit din banii piteștenilor nu mai puțin de 1.300.000 de euro pe vremea primarului de tristă amintire Tudor Pendiuc.

Citiți și: Pitești: La un pas de tragedie – Bărbat căzut secerat de Revelion

Despre sumele mari pe care Primăria condusă de Cornel Ionică le alocă pentru organizarea unor astfel de concerte puteți citi pe larg AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90