Donaris 930 x 122

2014

TENDINȚELE ÎN MACHIAJ PENTRU 2014! VI LE SPUNE UN MAKE-UP ARTIST!

Cerasela Preda are 24 de ani şi este make-up artist în Piteşti. Se descrie ca fiind o persoană echilibrată şi dornică să încerce lucruri noi. Consideră că secretul succesului îl reprezintă o atitudine optimistă.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Într-un interviu pe care ni l-a acordat, Cerasela (foto 1) vorbeşte despre tendinţele în materie de machiaj pentru anul 2014.

„Machiajul cat eyes e foarte popular şi în acest sezon”

Citiți și: Pitești. Nu rata ultimele zile de înscrieri! Curs acreditat de make-up în oraș

Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru make-up?

-Mi-am dat seama că sunt pasionată de make-up atunci când în loc să îmi cumpăr hăinuţe am preferat să investesc în produse de machiaj. În copilărie pictam adesea, iar în şcoala generală am participat la o expoziţie în care au fost expuse o parte dintre lucrările mele. Eram atrasă de mică de farduri, dar abia acum un an şi jumătate am urmat primele cursuri de make-up.

Cât de mult îţi place ceea ce faci?

-Îmi place foarte mult! Este extraordinar să le ajuţi pe femei să fie fericite. Cea mai mare satisfacţie a mea e atunci când la finalul şedinţei se privesc în oglindă şi le văd că radiază de fericire, că se simt frumoase.

Care sunt tendinţele pentru machiajul ochilor în acest an?

-În 2014 rămâne în tendinţe „no makeup” makeup. Un machiaj natural care necesită mai multă atenţie, pentru că tenul trebuie să arate perfect. Sprâncenele groase sunt în trend de câţiva ani încoace şi nu par să se demodeze. Ele arată perfect în combinaţie cu buze nude, cu ochi machiaţi discret şi pomeţi perfect conturaţi de blush. Pentru machiajul ochilor ni se propun accente de verde şi mov, dar şi de albastru electric. Spre bucuria celor mai multe dintre noi, machiajul cat eyes este foarte popular şi în acest sezon, astfel încât nu vom fi nevoite să renunţăm la tuşul negru, care este un must pentru realizarea acestui look.

„Rujul portocaliu va fi vedeta primăverii”

Ce nuanţe recomanzi pentru conturarea buzelor ?

-Rujul portocaliu va fi vedeta primăverii, pentru că mulţi designeri au ales deja această nuanţă în prezentările lor, iar spre iarnă vom opta pentru nuanţe de prună sau vişină putredă, tonuri închise inspirate din nuanţa fructelor de pădure. Investiţi într-un ruj vişiniu şi veţi capta toată atenţia! Ziua îl puteţi purta cu un machiaj natural, iar seara îl puteţi combina cu un smoky eyes.

Ai colaborat cu vreo vedetă ?

-În anul în care tocmai a trecut am colaborat cu saloanele Tony’s Style şi am lucrat cu Renata Gheorghe la lansarea primei sale colecţii, împreună cu designerul Adrian Radu. Partea cea mai frumoasă în această meserie este că lucrezi cu oamenii şi ai ocazia să cunoşti persoane deosebite.

Ce i-ai sfătui pe cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu?

-Să fie ambiţioşi, perseverenţi, să încerce mereu să se autodepăşească şi să investească în produse de bună calitate. Un machiaj reuşit este o combinaţie între talent, muncă şi produse de foarte bună calitate, în proporţii egale!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3