930 x122 grota rece

2014

Dacia-Duster-3

DANKE! VÂNZĂRILE DACIA MERG CA PE ROATE ȘI ÎN GERMANIA!

Vânzările Dacia merg bine și în Germania.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Potrivit Oficiului de Înmatriculări Auto din această țară în primul trimestru din 2014 în Germania au fost comercializate peste 11.400 de autoturisme Dacia. Astfel, înmatriculările de mașini Dacia noi în Germania au fost cu 14, 5% mai ridicate în primele trei luni ale acestui an comparativ cu aceeași perioadă din 2013. Cota de piață a mărcii românești a fost de 1, 6%, față de 1, 5% în primul trimestru al anului trecut. Germania este a doua piață de desfacere pentru Dacia după Franța.

Amintim că în primul trimestru al anului vânzările Dacia în Franța au înregistrat o creștere de 25, 5%, cea mai consistentă dintre toate mărcile. Pe piața din Franța Dacia a comercializat în primele trei luni din acest an aproape 28.500 de automobile. Dacia Sandero se află pe locul 6 în clasamentul celor mai bine vândute modele în Franța în primul trimestru (peste 13.100 de unități comercializate).

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90