930×122 CAPRA 5

2014

TABERELE SOCIALE GRATUITE AU PRIORITATE ÎN 2014

La sfârșitul săptămânii trecute conducătorii Direcției Județene pentru Sport și Tineret Argeș (directorul executiv Laurențiu Achimescu și adjunctul Adrian Bughiu) i-au primit la sediul instituției pe Cristian Cosmin, secretar de stat pentru activități de tineret din Ministerul Tineretului și Sportului, pe Cristian Meleșteu, director al Direcției Programe și Proiecte pentru Tineret și Studenți din același minister, și pe Anca Ionescu, secretar de stat în Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism.

Citiți și: DNA PITEȘTI, DATĂ CA EXEMPLU POZITIV DE KOVESI DE FAȚĂ CU IOHANNIS ȘI PONTA

Cei doi oaspeți de la Ministerul Tineretului și Sportului au dat asigurări că în 2014 bugetul pentru activitățile de tineret ale DJST Argeș va fi mai mare decât cel de anul trecut. De asemenea, s-a stabilit ca în vara acestui an să se pună un accent deosebit pe organizarea de tabere sociale gratuite pentru tinerii săraci din județ.

Invitații au vizitat Baza Turistică și Centrul de Tineret din Pitești, centru modernizat și redeschis ca anexă la Sala Sporturilor. (Foto: Laurențiu Achimescu și Adrian Bughiu)

Citiți și: CEL MAI MARE CÂȘTIG SALARIAL MEDIU NET: 4.484 DE LEI

PIZZERIA SAPORI 555 222
570×90 MAIA