NOR CURIER 930X122

andreea iordache

UN MODEL DE FETIȚĂ! BIANCA IORDACHE, LA PRIMA EI ȘEDINȚĂ FOTO!

Piteșteanca Andreea Iordache, ale cărei colecții vestimentare vi le-am prezentat de-a lungul timpului, este împlinită nu doar pe plan profesional, ci și personal.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

Andreea are o fetiță minunată, Bianca Maria, în vârstă de 6 ani. De curând Bianca a fost înscrisă de mama ei la cursuri de modelling şi deja a avut parte de prima sa şedinţă foto în această calitate. Este semn că micuța face progrese rapide în agenţia la care a fost înscrisă.

,,Am un copil extrem de receptiv! Învaţă foarte repede ceea ce i se predă, iar eu nu pot fi decât mândră de realizările sale. Am fost şi eu prezentă la şedinţă şi am rămas uimită văzând-o cu câtă dragoste, pasiune şi seriozitate pozează.’’, declară, emoționată, Andreea Iordache pentru ePitești. (Foto: Facebook Andreea Iordache)

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90