New Profesional Consult 930 x 122

deea codrea

IATĂ CARE DESIGNER ÎI VA FACE ROCHIA DE MIREASĂ!

Pentru că vrea să strălucească în ziua nunţii, fotomodelul Deea Codrea a planificat totul până la cele mai mici detalii. Știe exact încă de pe acum cum vor arăta rochia de la cununia civilă şi cea de mireasă şi cine i le va crea.

Citiți și: UN ELEV DE LA ,,ARMAND CĂLINESCU’’, VEDETĂ PE CATWALK

,,La cununia civilă voi purta o rochie mov, din dantelă, creată de designerul Andreea Iordache, care a participat şi la Culorile Toamnei şi care urmează cursuri sub supravegherea doamnei Stela Lucici. Tot Andreea Iordache îmi va face şi rochia de mireasă. Am deplină încredere în ea şi ştiu că rochiile vor ieşi exact aşa cum îmi doresc!”, spune Deea Codrea pentru ePiteşti.

Îi urăm şi noi ca nunta să iasă exact aşa cum îşi doreşte şi aşteptăm cu nerăbdare să o vedem în rochie de mireasă! Amintim că nunta va avea loc pe 7 iunie. (Foto: Facebook Deea Codrea)

Citiți și: A PREZENTAT PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3