EcoMoto 930×122

deea codrea

DEEA, SEXY ÎN FOTOGRAFII DE ZILE MARI

Pentru că nu mai este mult până la aniversarea zilei sale de naştere, piteșteanca Deea Codrea, model şi director de agenție de modelling, a fost protagonista unei ședințe foto de book.

Citiți și: Primele FOTO-SPION din România, cu noul SUV de la Dacia

,,Am făcut un obicei ca în fiecare an, în apropierea zilei mele de naştere, să îmi fac o şedinţă foto. Cred că îmi place să le compar şi să văd cât şi dacă m-am schimbat faţă de anul precedent”, spune Deea pentru ePitești.

Fotografiile, postate pe contul său de socializare, au strâns o mulţime de like-uri, dar și de… întrebări. Pentru că pozele lasă la vedere bustul generos, Deea a fost întrebată, în nenumărate rânduri, dacă şi-a pus… silicoane. ,,În urma şedinţei foto foarte multe persoane mi-au lăsat mesaje în care mă întrebau cât a costat operaţia de silicoane şi la ce doctor am mers pentru a mi le pune. Această întâmplare mă amuză, nu am silicoane, sunt sânii mei naturali”, a ținut să precizeze Deea Codrea. (Foto: Facebook Deea Codrea)

Citiți și: (VIDEO) PREȚURI AVANTAJOASE! SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3