New Profesional Consult 930 x 122

cinema trivale

LA CINEMA TRIVALE, WORKSHOP-URI PENTRU COPII ȘI MACHIAJ GRATUIT

Cinema Trivale este gazdă perfectă pentru cinefili. Aici piteștenii văd cele mai bune și mai noi filme, de la drame, thriller-uri și SF-uri până la comedii și animație.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

De asemenea, Cinema Trivale este gazdă perfectă și pentru doamnele și domnișoarele care vor să arate perfect. În fiecare weekend ele au parte aici de ședințe gratuite de machiaj.

Nu în ultimul rând, Cinema Trivale este gazdă perfectă pentru copilul tău. Tot în fiecare weekend la Cinema Trivale sunt organizate workshop-uri pentru copii.

Citiți și: (VIDEO) CURS DE MAKE-UP PROFESIONAL ÎN PITEȘTI

Cinema Trivale este situat în centrul Piteștiului, în Trivale Shopping Center, la etajul 3. Site: www.cinematrivale.ro. Facebook: https://www.facebook.com/cinematrivale?fref=ts.

Rezervări pentru film se fac la numerele de telefon 1377 sau 0374.472.828/29 şi 0374.341.733 şi online la http://www.cinematrivale.ro/program/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA