SMART KIDS 930X122

cinema trivale

„HITMAN: AGENT 47”, FILM DE SUPER ACȚIUNE LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale vă propune un film de acțiune pe care îl urmărești cu sufletul la gură: „Hitman: Agent 47”

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Subiectul filmului se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.

El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare şi al celor 46 de clone-agenţi dinaintea lui, lucru care îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent.

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

Cea mai recentă ţintă a lui este o corporaţie foarte mare, care intenţionează să descopere secretul trecutului său pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri depăşesc puterile sale. Împreună cu o tânără care ar putea deţine secretul prin care pot fi învinși inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare cu privire la propriile lui origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu duşmanul său de moarte.”, descrie cinemagia.ro acțiunea lui „Hitman: Agent 47”, film încadrat în categoriile Acțiune/Crimă/Thriller și pe care îl puteți urmări de mâine, 26 august, la Cinema Trivale din Pitești.

Pentru bilete și rezervări: http://www.cinematrivale.ro/ sau numărul de telefon 1733.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90