930×122 POSADA 5

cinema trivale

„HITMAN: AGENT 47”, FILM DE SUPER ACȚIUNE LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale vă propune un film de acțiune pe care îl urmărești cu sufletul la gură: „Hitman: Agent 47”

Citiți și: Filme în premieră la Cinematograful “București”

„Subiectul filmului se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.

El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare şi al celor 46 de clone-agenţi dinaintea lui, lucru care îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent.

Citiți și: FILM ISTORIC DE COLECȚIE LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Cea mai recentă ţintă a lui este o corporaţie foarte mare, care intenţionează să descopere secretul trecutului său pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri depăşesc puterile sale. Împreună cu o tânără care ar putea deţine secretul prin care pot fi învinși inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare cu privire la propriile lui origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu duşmanul său de moarte.”, descrie cinemagia.ro acțiunea lui „Hitman: Agent 47”, film încadrat în categoriile Acțiune/Crimă/Thriller și pe care îl puteți urmări de mâine, 26 august, la Cinema Trivale din Pitești.

Pentru bilete și rezervări: http://www.cinematrivale.ro/ sau numărul de telefon 1733.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90