SMART KIDS 930X122

cinema trivale

SURPRIZĂ TOTAL NEPLĂCUTĂ LA CINEMA TRIVALE

Surpriză total neplăcută la Cinema Trivale. Te aștepți ca un cinematograf privat, mai mult decât unul de stat, să-ți ofere cele mai bune condiții pentru vizionarea unui film, mai ales că prețurile biletelor nu sunt deloc mici. Nu este și cazul cinematografului Trivale din centrul Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Ieri am făcut rezervare la Cinema Trivale pentru filmul „Regatul de gheață II”, un „cadou” de weekend pentru copiii mei. La orele prânzului, când afară erau doar 7 grade Celsius, am luat loc în sală. Am constatat de la bun început că și în sală este frig.

Am crezut că pe parcursul filmului problema va fi rezolvată. Cum frig era în continuare, la un moment dat am ieșit din sală și le-am cerut explicații lucrătorilor de la cinematograf. M-au asigurat că în cel mai scurt timp în sală va fi cald.

Citiți și: EVENIMENT! FESTIVALUL „GEORGE ENESCU”, LA CINEMA TRIVALE

Atât de „scurt”, încât nici vorbă de căldură până la sfârșitul filmului, un film cu titlu care parcă prevestea frigul din sala de cinematograf.

Nu le puteam răpi copiilor mei bucuria de a vedea filmul spunându-le în mijlocul vizionării că e prea frig pentru a mai sta. Am tremurat până la final, după care le-am cerut iar lămuriri celor din personalul cinematografului, care au dat-o cotită și învârtită.

Că a fost sau nu o defecțiune a sistemului de încălzire, nu știu. Rămâne faptul că m-au mințit că problema va fi rezolvată. Și rămâne gustul amar al unor spectatori, care au jurat că nu vor mai călca niciodată pragul cinematografului Trivale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA