Donaris 930 x 122

cinema trivale

„SUPERFAST” LA CINEMA TRIVALE, O COMEDIE CU MAȘINI TUNATE

Cinema Trivale vă propune începând de astăzi o nouă grilă de filme.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Superfast!” („Superfurios și Superiute”) și „Spy” sunt doar două dintre peliculele pe care merită să le vedeți în perioada următoare la cel mai bun cinematograf din Pitești.

Pentru amatorii de comedii și acțiune cu mașini tunate, „Superfast!” este alegerea perfectă.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

„Paul White, poliţist sub acoperire, se infiltrează printre piloţii de curse ilegale din echipa lui Vin Serentos. Sunt furioşi şi sunt iuţi, iar planul lor este să îl înşele şi jefuiască pe mafiotul Juan Carlos de la Sol, care îşi ascunde banii într-un restaurant Taco Bell din oraş.

Scandaloasa schemă gândită de ei este pe cât de îndrăzneaţă, pe atât de ridicolă! Astfel îi vom urmări remorcând un întreg restaurant şi plimbându-l prin oraş la viteze uluitoare, cu maşini spectaculoase. Însă Vin Serentos are dreptate când spune: „Nu contează maşina şofată, ci contează şoferul maşinii şofate, care se ocupă de şofat!”.

Din 5 iunie, comedia „Superfurios şi Superiute” aduce pe marile ecrane din ţară multe hohote de râs, acţiune şi maşini tunate, care îţi vor tăia respiraţia.”, scrie cinemagia.ro despre subiectul filmului.

Și nu uitați! Diseară, de la ora 20:30, la Cinema Trivale va fi proiecție de gală cu filmul „Carmen”. La eveniment vor participa regizorul Doru Nițescu, actrița Maia Morgenstern, Iulia Lupașcu (fetița care a interpretat-o pe Carmen) și actorul Doru Ana. Detalii, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/cinema/maia-morgenstern-vine-la-cinema-trivale-proiectie-de-gala-cu-filmul-carmen/.

Pentru bilete și rezervări la Cinema Trivale: numărul scurt de telefon 1733 sau direct pe site-ul www.cinematrivale.ro. (Foto: cinemagia.ro)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90