930 x122 grota rece

cinema trivale

UN SF EXCEPȚIONAL! „CEI 4 FANTASTICI”, DE AZI LA CINEMA TRIVALE

În săptămâna 7-13 august Cinema Trivale vă aduce filme noi. „Fantastic Four” („Cei 4 fantastici”), „Paper Towns”, „Darul” și „Self/Less” sunt capetele de afiș.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Cei 4 Fantastici, o relansare contemporană a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are ca protagoniști patru renegaţi care se teleportează într-un univers alternativ şi plin de pericole, unde suferă modificări fizice dramatice. Vieţile lor se schimbă ireversibil, iar echipa trebuie să înveţe să-şi stăpânească noile şi uimitoarele abilităţi şi să colaboreze pentru a salva Terra de o teribilă ameninţare.”, scrie cinemagia.ro despre „Fantastic Four”, un film SF și de acțiune pe care îl puteți urmări la Cinema Trivale.

Citiți și: Pitești. Caravane de filme premiate la festivaluri internaționale

Pentru bilete și rezervări: www.cinematrivale.ro sau numărul de telefon scurt 1733.

Vă amintim că în curând la Cinema Trivale din Pitești veți avea parte de un eveniment excepțional: Festivalul operelor din portul Sydney. Detalii, aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/cinema/nou-3-spectacole-senzationale-la-cinema-trivale/. (Foto: cinemagia.ro)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90