930 x122 grota rece

cinema bucurești

COMEDIE BUNĂ ȘI NEBUNĂ LA CINEMA „BUCUREȘTI”

Comedie bună și nebună la Cinema „București” . Sâmbătă, 8 decembrie 2018, de la ora 18, piteștenii vor putea urmări la Cinematograful „București” filmul „Climax”, în regia lui Gaspar Noé.

Citiți și: Pitești. Proiecții speciale la Cinema „București”

În rolurile principale: Sofia Boutella, Romain Guillermic, Claude-Emmanuelle Gajan-Maull, Giselle Palmer și Thea Carla Schott (click pe imagine pentru mărire):

Filmul (o dramă) ne duce la mijlocul anilor ’90, când o trupă de tineri dansatori se adună într-o școală-internat închisă, situată în inima unei păduri, pentru a împărtăși un ultim dans.

Citiți și: Pitești. E gratis!

Trupa începe să sărbătorească, însă petrecerea se transformă într-un coșmar pe măsură ce dansatorii descoperă că au băut cupe de sangria amestecate cu un puternic drog psihedelic. Rapid, atmosfera devine încărcată și o nebunie ciudată îi va cuprinde toată noaptea. Cu toate că le este evident că au fost drogați, aceștia nu știu de către cine și de ce. În timp ce unii se simt ca în paradis, majoritatea se cufundă în iad, pe fondul unui colaps psihedelic colectiv.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 9 decembrie 2018, tot de la ora 18, la Cinema „București” va fi difuzată comedia „Familia mea nebună”, în regia lui Dany Boon.

În rolurile principale: Dany Boon, Line Renaud, Laurence Arn, Valérie Bonneton și Guy Lecluyse (click pe imagine pentru mărire):

Filmul spune povestea lui Valentin D. şi Constance Brandt, un cuplu celebru de arhitecţi şi designeri, care se pregătesc pentru deschiderea unei expoziţii personale în prestigiosul „Palais de Tokyo” din Paris.

Valentin ţine ascuns un mare secret, fără de care n-ar fi putut ajunge în lumea exclusivistă a designului de lux: originile sale modeste, provinciale. Când mama, fratele şi cumnata apar pe nepusă masă la vernisajul expoziţiei, cele două lumi se ciocnesc inevitabil, iar întâlnirea va fi cu atât mai explozivă cu cât Valentin este victima unui accident de maşină, în urma căruia îşi pierde memoria şi este proiectat în urmă cu douăzeci de ani, cu tot alaiul de obiceiuri stângace, naive, ţărăneşti.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90