NOR CURIER 930X122

cinema trivale

MASCOTELE MINIONS, VEDETE LA CINEMA TRIVALE (GALERIE FOTO)

Cu o bună echipă de marketing, Cinema Trivale a devenit la puțin timp după deschidere un loc foarte căutat în Pitești nu doar pentru filmele de ultimă oră, ci și pentru evenimentele special oferite publicului său.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Ieri a venit rândul copiilor să aibă prioritate absolută la Cinema Trivale. Două mascote Minions foarte simpatice s-au jucat și au făcut fotografii cu micuții cinefili. Copiii au rămas cu amintiri deosebit de plăcute.

Dar nu doar copiii! Nici părinții sau adolescenții nu au putut rezista tentației de a se fotografia cu mascotele care au întruchipat personajele din îndrăgitul film de animație care face furori la această oră pe marile ecrane.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Pentru bilete și rezervări la filmul de desene animate „Minions”, precum și la alte pelicule de excepție programate la cel mai bun cinematograf din Pitești aveți la dispoziție numărul scurt de telefon 1733 sau site-ul http://www.cinematrivale.ro/. (Foto: Facebook Cinema Trivale)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90