New Profesional Consult 930 x 122

cinema trivale

AZI E ORANGE FILM LA CINEMA TRIVALE – 2 BILETE, LA PREȚ DE 1!

Astăzi, ca de obicei miercurea, la Cinema Trivale din Pitești este Orange film.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

Puteți beneficia de două bilete la prețul unuia singur în fiecare miercuri, la orice film (2D sau 3D), la orice oră, la Cinema Trivale. Trebuie doar să solicitați săptămânal biletul Orange film.

Cum puteți cere biletul Orange film? Ca posesor de abonament sau cartelă Orange, trimiteți cuvântul FILM prin sms la 241 sau intrați în portalul Orange pe mobil în secțiunea dedicată filmului și dați un simplu click pe linkul „Solicită un bilet Orange film”.

Citiți și: EXPLOZIV! FILMUL ZILEI LA CINEMA TRIVALE

Dacă aveți un iPhone sau un telefon cu sistem de operare Android, descărcați aplicația Orange film și puteți solicita un cod Orange film din secțiunea 241.

Odată ce ați cerut un bilet prin telefonul dumneavoastră Orange, veți primi un mesaj scris care conține un cod unic pe care-l puteți folosi miercurea. Arătând în orice zi de miercuri acest cod la casa de bilete de la Cinema Trivale, veți primi două bilete la prețul unuia!

Tariful unui mesaj trimis la 241 este de 0, 062 de euro (TVA inclus). Pentru solicitarea prin portalul Orange pe mobil veți plăti tariful corespunzător pachetului ales și tehnologiei folosite pentru conectare (3G/4G).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90