Donaris 930 x 122

Carmen

NU RATAȚI! MAIA MORGENSTERN VINE LA CINEMA TRIVALE

Filmul „Carmen”, debutul în lungmetraj al regizorului Doru Nițescu, va fi proiectat într-un spectacol de gală la Cinema Trivale din Pitești vineri, 5 iunie, de la ora 20:30. La eveniment vor participa regizorul Doru Nițescu, actrița Maia Morgenstern, Iulia Lupașcu (fetița care a interpretat-o pe Carmen) și actorul Doru Ana.

Citiți și: CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CINEMATOGRAFUL TRIVALE. RĂSPUNS OFICIAL

După ce a avut premiera mondială în cadrul Competiției Oficiale a Festivalului Internațional de Film de la Sarajevo, a fost prezentat în alte festivaluri importante, precum Göteborg sau Beijing, și a avut premiera la Cinema Studio din București, „Carmen” intră în circuitul cinematografelor din România tot vineri, 5 iunie.

Citiți și: HORAȚIU MĂLĂELE, COMEDIE TRĂSNITĂ ÎN PITEȘTI

Filmul prezintă drama puternică a unei mame, Mariana (interpretată de Rodica Lazăr), și a fiicei sale, bolnavă, Carmen (interpretată de Iulia Lupașcu). Doar un singur doctor, Sitaru (interpretat de Adrian Titieni), îi dă şanse de supravieţuire fetiței, şefa secţiei în care este internată considerând, însă, că orice intervenţie este inutilă. Mariana nu poate accepta că nu e nimic de făcut şi, aproape singură împotriva tuturor, alege să se lupte pentru fiica ei. Din distribuţie mai fac parte Maia Morgenstern (în rolul șefei secției de neurochirurgie), Mimi Brănescu (soțul Marianei), Doru Ana (interpretul rolului nașul) sau Constantin Drăgănescu (în rolul tatălui lui Puiu).

Povestea filmului este scrisă de scenaristul Tudor Voican împreună cu regizorul Doru Nițescu și are la bază o idee de Cătălin Cocriș. Muzica este semnată de Cristian Lolea, iar imaginea îi aparține lui Silviu Stavilă. Montajul poartă semnătura Danei Lucreția Bunescu, în timp ce coloana sonoră a fost realizată de Mihai Bogos. Filmul este produs de Filmex România, în coproducție cu Studioul Cinematografic al Ministerului Culturii și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și distribuit de Cinemagix – www.cinemagix.ro.

Detalii, aici: https://www.facebook.com/pages/Carmen/191190547584563.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3