Donaris 930 x 122

centrul cultural mioveni

MAIA MORGENSTERN, ÎN MIOVENI

Maia Morgenstern, în Mioveni. Duminică, 11 martie 2018, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni se va juca piesa de teatru „Şofer/Pictor“.

Citiți și: Decizie majoră la Mioveni!

Este o piesă în regia lui Alexandru Dabija şi scenografia Andradei Chiriac, avându-i ca protagonişti pe actorii Maia Morgenstern şi Lucian Iftime.

Biletele pot fi cumpărate în fiecare zi, de luni până vineri inclusiv, între orele 8 și 16, de la Centrul Cultural Mioveni și de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Un bilet costă 35 de lei.

Citiți și: Târgul de Crăciun de la Mioveni: momente unice, atmosferă de poveste! Nu ratați

Piesa face parte din cea de-a V-a ediție a Festivalului de Teatru Mioveni. Organizatorii evenimentului sunt Primăria Orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3