New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

MARTIE ESTE LUNA DE TEATRU ÎN MIOVENI

Luna viitoare, în Mioveni se va desfășura o nouă ediție (a VII-a) a „Lunii de teatru”. Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni vă invită la o serie de piese de teatru de excepție, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia și pe scena Centrului Cultural Mioveni vor urca, printre alții, actorii Vlad Zamfirescu, Diana Roman, Nadiana Sălăgean, Emilian Mârnea, Petre Ancuța, Radu Gabriel, Marius Vizante, Vlad Drăgulin, Leonid Doni, Ștefan Pavel și Mihai Munteniță.

Spectacolele sunt programate în fiecare zi de duminică a lunii martie, respectiv pe 15, 22 și 29 martie, de la ora 18 (click pe imagine pentru vizualizarea programului complet al evenimentului):

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Prețul unui bilet este între 30 și 40 de lei. Biletele pot fi cumpărate, în limita locurilor disponibile, de la Centrul Cultural Mioveni, după următorul program: luni-joi între orele 8 și 16, vineri între 8 și 14 și sâmbătă în intervalul orar 9-12.

Spectacolul pentru copii va avea loc vineri, 27 martie, și va fi susținut în două reprezentații, de la ora 10 și, respectiv, de la ora 11:30. Accesul copiilor va fi gratuit, în limita locurilor disponibile.

Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0348.445.856.

“Le mulţumim sponsorilor pentru sprijinul acordat: SC Delta Invest SRL, SC Alimex RF SRL, Banca Transilvania, OMV Mioveni și SC Medicare Technics SA”, transmite Centrul Cultural Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3